×

Domnilor! E Miercuri! by credditcubuletinu in RoCirclejerk

[–]credditcubuletinu[S] 1 point2 points  (0 children)

pai e /r/romania. la ce te astepti? glume de anul trecut, muie dragnea, hail ciolo and chill.

Am facut un typo (bineinteles pe r/Romania) si popândãul de peste m-a banat. Cand e ziua lui,sa ii luam primul lui prezervativ,e vremea sa iasa la fete , deja are peste 16 ani:) by KingBlana in RoCirclejerk

[–]credditcubuletinu 1 point2 points  (0 children)

pe r/romania nu ai nevoie de buletin pentru credit. primesti ban si fara buletin de la camatarii aia tigani. nici macar nu trebuie sa dai banu inapoi. trebuie doar sa le dai pula de supt. sper ca ai indeajuns, ca sunt tare infometati. din cand in cand vin pe aici pe circulaba. odata ma trageam cu /u/bluntlee reciproc de puli cand deodata nu am mai putut din cauza unui camatar care nu a inteles cum merge treaba si a pus gura unde noi puneam mana. parea pula un balaur cu doua capete. freaky nu?

Am postat asta pe /r/Romania si unul dintre moderatori mi-a sugerat sa postez aici dupa ce a scos postul de acolo. Care e faza? by prazundercover in RoCirclejerk

[–]credditcubuletinu 0 points1 point  (0 children)

reteta banului permanent este sa-l memezi pe dragnea halind puli cu mustar si sa-i trimiti la supt puli pe •put a random mod name here• cand ti-a scos postul cu dragnea infulecand puli. deci practic sa-i spui modului sa ia o pula de la gura lui dragnea si sa o suga.

Mesajul lui /u/qazxswedxcderty (fotocolaj, partial color) by credditcubuletinu in RoCirclejerk

[–]credditcubuletinu[S] 1 point2 points  (0 children)

nu sunt sigur daca esti un rodditor fara umort trimis sa posteze pe circulaba sau moderator pe /r/Romania. cert este ca cioara nu esti.